Aanraders

Ook leergierig?

Als professionele hondenliefhebber blijf ik de eeuwige student, want de tijd staat niet stil en de wetenschap komt steeds meer te weten over het boeiende mens- en dierenrijk. Mijn groei als professional stelt me in staat om de best mogelijke begeleiding te bieden aan jou en je hond.  Ik smijt me steeds enthousiast in elke nieuwe opleiding, want jou bijstaan en ondersteunen met de meest actuele kennis is mijn passie en prioriteit.

 

Hier deel ik graag mijn persoonlijke favorieten: opleidingen, boeken, producten en betrokken communities die mij hebben geïnspireerd en die  mijn eigen waarden en normen weerspiegelen. Ik ben ervan overtuigd dat hier ook voor jou ontzettend veel waarde in zit.

 

Aan al die opleidingen hangt steevast een (soms pittig) prijzenkaartje, en ja, wat je hier ziet, zijn affiliate links. Wat dat betekent? Simpelweg dat ik een klein percentage ontvang als jij iets aanschaft via deze link. Zo kan ik een beetje mijn investeringen terugverdienen, terwijl ik jou de weg kan wijzen naar fantastische opleidingen en vaak ook inspirerende levenslessen.

 

Natuurlijk werk ik alleen samen met mensen die me echt hebben geïnspireerd en die me hebben overtuigd van de waarde van hun opleidingen en producten. Kwaliteit, duuzaamheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor mij. 

 

Geen zorgen, voor jou verandert er niets en het kost je geen cent extra! Door samen te leren en te groeien, hoop ik dat we nog meer een liefdevolle omgeving kunnen creëren voor elkaar en onze dieren. Wat denk je? Help je me mee om dat sneeuwbaleffect in gang te zetten?

De connectiemethode®

Mijn reis als coach voor mens en dier begon bij de connectiemethode®. Mijn leraar en inspirator richtte een online hondenschool en community op om baasjes te ondersteunen bij de opvoeding van hun hond – budgetvriendelijk! De connectiemethode® heeft als nobele missie om elke hondeneigenaar in staat te stellen zijn viervoeter goed te begrijpen en probleemgedrag effectief aan te pakken. Het maakt niet uit of je een beginnende hondeneigenaar bent of een doorgewinterd ervaren baasje, de connectiemethode® biedt inzichten en technieken die voor iedereen van onschatbare waarde zijn. 

 

Via de online cursussen kun je op je eigen tempo ontdekken wat de connectiemethode® voor jou en je hond kan betekenen. Ontdek zelf hoe deze aanpak de band tussen jou en je hond kan versterken, positieve veranderingen kan teweegbrengen en het algemene welzijn van je hond kan opkrikken. Ik kan oprecht zeggen dat deze methode mijn wereld en leven heeft getransformeerd, op de meest positieve manier! Ik hoop dat de heldere, stapsgewijze aanpak van de cursussen voor jou hetzelfde kan betekenen.  

The Trust Technique®

Mijn kennismaking met de Trust Technique begon bij de biokapper, die vol enthousiasme vertelde over een techniek die haar kat enorm had geholpen en voor meer rust had gezorgd. Als dierenliefhebber en iemand die altijd bezig is met het welzijn en gedrag van honden, werd ik natuurlijk nieuwsgierig en ik ging naar huis met een blaadje waarop de naam van die therapeut stond.

 

Na wat onderzoek op het internet was ik eerlijk gezegd aanvankelijk een beetje sceptisch. Ik dacht dat het misschien te zweverig was voor mij. Toch bleef het idee in mijn hoofd rondspoken. Na verloop van tijd besloot ik contact op te nemen met de persoon die de kat had geholpen, in de hoop dat de Trust Technique ook mijn nerveuze en blafferige hond, Billie, kon helpen. Een beetje de baadt-het-niet-dan-schaadt-het-niet-mentaliteit.

 

En geloof het of niet, na slechts één uur was ik compleet overtuigd van de kracht van deze techniek! Mijn hond vertoonde een opvallende verandering en ik was diep geraakt door het effect ervan op hem. Niet alleen ik, maar ook mijn zeer rationele partner was sterk onder de indruk.

 

Zo begon mijn persoonlijke verhaal met de Trust Technique. Ik begon met de ‘Trust Technique Video Course’, die me de tools gaf om de techniek zelf toe te passen bij mijn eigen dier. Na twee jaar sparen, besloot ik de sprong te wagen en me aan te melden voor de ‘Practicioner Course’, zodat ik ook anderen deze techniek kan aanleren en de positieve impact van deze methode mag verspreiden.

Dog Chef

Ik begon Canico vanuit een passie voor het welzijn van elke hond. Ook voeding hoort daarbij! Voor mijn eigen hond Billie, die lijdt aan een chronische darmaandoening, wil ik enkel het beste. Na jaren zoeken en testen ontdekte ik de verse hondenvoeding van Dogchef (dit gebeurde trouwens via mijn dierenarts!). Sindsdien heeft Billie veel minder opstoten van zijn ziekte en voelt hij zich dus beter in zijn vel. 

 

Ik schreef er een korte blog over. Die vind je hier

 

Ben jij ook begaan met de gezondheid van je hond en wil je deze voeding ook uitproberen? Dan kun je via mij een korting krijgen van 30% door de code BSS6680 te gebruiken.