Schrijf je in voor de gratis
Baasjes Boost

Wil je beter met je hyperactieve, reactieve of sensitieve hond omgaan? Wil je dat je hond gelukkig is én dat jij je er ook goed bij voelt? 

 

Schrijf je dan hieronder in voor mijn gratis Baasjes Boost en ontvang direct een mail met een paar van mijn belangrijkste ‘hondenoudersgeheimen’. 

In de mails ontvang je tips en inzichten over hondengedrag, hondenopvoeding, (zelf)leiderschap en mindset.

hook, ok, check-1425312.jpgHoe je vol vertrouwen met het gedrag van je hond kan omgaan zonder te moeten grijpen naar beloning of straf.  

hook, ok, check-1425312.jpgHoe je ervoor zorgt dat je hond kiest om naar jou te luisteren en met jou samen te werken

hook, ok, check-1425312.jpgHoe hondentaal en honds gedrag in elkaar zit zodat je hem beter kunt begrijpen

hook, ok, check-1425312.jpgPraktijkvoorbeelden gebaseerd op mijn eigen ervaringen en die van mijn klanten. 

Schrijf je gratis in via onderstaande knop en ontvang direct een aantal waardevolle tips die mij hebben geholpen om een betere band te bouwen met mijn hond op een manier waar we beiden gelukkig van worden zonder traditionele trainingsmethoden. 

 

De Baasjes Boost verstuur ik heel onregelmatig smiley, wink, emoticon-295353.jpg. Als iemand die zich laat leiden door muzikaliteit en spontane emoties, geloof ik sterk in oprechte betrokkenheid en pure inspiratie. Daarom heb ik ervoor gekozen om geen strak schema van nieuwsbrieven te volgen. In plaats daarvan ontvang je een e-mail van mij wanneer het moment juist aanvoelt, wanneer ik iets uit mijn hart wil delen. Organisch. Geen spam, alleen authentieke verbinding en betekenisvolle updates. 

 

Je zit nergens aan vast en kunt je elk moment uitschrijven via de knop onderin de mails.