Starten met de connectiemethode®

Wil je écht begrijpen wat de connectiemethode® inhoudt? Wil je leren hoe je liefdevol begrenst? Wil je je hond beter leren begrijpen? Wil je vanuit verbinding bepaald ongewenst gedrag beperken en ombuigen? Sta jij open voor een diepgaande connectie met je hond? Dan is de online cursus ‘starten met de connectiemethode®’ precies wat je zoekt!

 

In deze inspirerende cursus neemt Geert De Boslter, de visionair achter de connectiemethode®, je mee op een reis naar een harmonieuze relatie met je hond. Leer hoe bewust en liefdevol leiderschap al in jou aanwezig is en hoe je het kunt ontwikkelen en omarmen.

 

Dit is jouw kans op een duurzame opvoeding voor je geliefde viervoeter, waarbij je niet alleen jouw hond gelukkig maakt, maar ook jezelf. Geef jezelf en je hond het cadeau van verbinding, begrip en vertrouwen.

 

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor deze unieke online cursus. Voor slechts €17, inclusief btw, krijg je toegang tot de waardevolle kennis en inzichten van de connectiemethode®. Bereid je voor op een reis vol liefde, begrip en een diepere band met je hond.

Word de leider van je hond

Ben je gefrustreerd omdat je hond niet naar je lijkt te luisteren? Voel je je machteloos wanneer je harige metgezel ongewenst gedrag vertoont? Geen zorgen meer! In deze videocursus leer je hoe je de leider kunt zijn van je hond zonder enige vorm van dominantie.

 

Leiderschap draait niet om schreeuwen of fysieke kracht, maar om begrip, respect en het opbouwen van een diepe band met je trouwe viervoeter. Stap voor stap kom je te weten hoe je een kalme, zelfverzekerde en liefdevolle leider kunt zijn voor je pup of volwassen hond. Deze cursus biedt niet alleen kennis over honden, hun gedrag en communicatie, maar geeft je ook een boost in zelfvertrouwen als hondeneigenaar.

 

Aarzel niet langer en begin direct, geen wachttijden, geen gedoe. Investeer in jezelf en in jullie relatie! Voor slechts €47, inclusief btw, krijg je een schat aan kennis en vaardigheden die een leven lang meegaan. Neem jij het heft in eigen handen?

Je hond aan de leiband leren lopen

Geniet van ontspannen wandelingen met je hond zonder dat het aan de lijn trekken een strijd wordt. Deze cursus biedt alles wat je nodig hebt om van de wandelingen een waar plezier te maken voor jou én je hond.

 

Je leert stap voor stap op een rustige en liefdevolle manier hoe je je hond aan de leiband kunt laten wandelen, dit zowel voor pups als volwassen honden. Geen frustraties meer, maar een harmonieuze wandelervaring waarbij jullie volop kunnen genieten.

 

Wandelen is niet alleen een manier om je hond lichamelijk uit te dagen, maar het kan ook de emotionele band versterken. Door op een positieve manier samen te werken, zul je merken dat het vertrouwen tussen jou en je hond aanzienlijk toeneemt waardoor jullie ook meer vreugde en geluk ervaren in het dagelijks leven.

 

De tips en technieken die je krijgt tijdens de cursus zijn meteen toepasbaar in de praktijk! Voor slechts €47, inclusief btw, krijg je onmiddellijk toegang tot deze waardevolle cursus. Een kleine investering met een langdurige impact.

Hondentaal kennen en begrijpen

Wil je een diepere band opbouwen met je hond? Wil je begrijpen wat er in het hoofd van je hond omgaat en moeiteloos met hem kunnen communiceren?

 

Deze cursus onthult de geheimen van hondentaal, zodat je elke grom, blaf en staartbeweging begrijpt. Hierdoor kun je tijdig reageren en je hond op de juiste manier begeleiden. Een beter begrip van hondentaal voorkomt veelvoorkomende gedragsproblemen en versterkt de band tussen jou en je hond als nooit tevoren.

Wacht niet tot gedragsproblemen zich voordoen; voorkomen is beter dan genezen. Vergroot je kennis over hondentaal voor slechts €47, inclusief btw, en begin meteen op je eigen tempo te leren.

Waarom doet je hond wat hij doet?

Wil je leren hoe je je hond op de best mogelijke manier kunt opvoeden en begeleiden? Dan is deze cursus essentieel, want je hond opvoeden en begeleiden is pas mogelijk wanneer je weet waarom hij doet wat hij doet.

 

Deze cursus duikt dieper in het natuurlijke gedrag van je hond en verklaart waarom hij bepaalde dingen doet. Het begrijpen van het ‘waarom’ is de sleutel tot effectieve communicatie met je viervoeter. Hierdoor kun je hem de juiste steun en begeleiding geven, waardoor hij gemakkelijker zijn gedrag kan aanpassen.

 

Met deze cursus zeg je vaarwel tegen misverstanden. Je zult in staat zijn om hem te begeleiden op een manier die echt werkt, waardoor jullie band nog sterker wordt.  

 

Investering voor deze cursus bedraagt slechts €47, inclusief btw, een koopje voor de onschatbare kennis die je krijgt.

 

 

Je pup opvoeden

Heb je een schattige pup en wil je leren hoe je hem begeleidt tot een evenwichtige volwassen hond? Dan is deze uitgebreide puppycursus precies wat je zoekt!

 

Een gelukkige puppy heeft een begripvolle eigenaar nodig, iemand die zorg en steun biedt tijdens het opgroeien. In deze cursus leer je precies hoe je dit kunt bereiken, van het aanleren van de basis tot het omgaan met gedragsproblemen en alles daartussenin.

 

Als je een sterke band wilt opbouwen die een leven lang meegaat, is deze cursus een must. Investeer dan in de toekomst van jou en je hond voor slechts €27, inclusief btw, en krijg toegang tot een schat aan waardevolle kennis en tips om je pup op te voeden tot een geweldige metgezel.

Gedragstherapie voor je hond

Heb je te maken met ongewenst gedrag van je hond en wil je hier graag iets aan doen? Geen zorgen, want de oplossing ligt binnen handbereik! Ontdek nu de kracht van gedragstherapie voor je hond met deze online cursus.

 

In deze cursus leer je de basisregels voor het omgaan met ongewenst gedrag. Je leert je hond begrijpen, ondersteunen en effectief leiden. Kortom, alles wat je nodig hebt om het gedrag van je hond terug in goede banen te leiden.

 

Voor €27, inclusief btw, krijg je alle tools en kennis die je nodig hebt om het gedragsprobleem van je hond aan te pakken en jullie relatie te verbeteren.

Cursuspakket: word het beste baasje van je hond

Wil je de band met je hond naar een hoger niveau tillen? Dan is er een speciale aanbieding voor jou: het ultieme cursuspakket voor hondenliefhebbers!

 

In dit pakket krijg je toegang tot maar liefst 4 cursussen voor €127, inclusief btw. Dit betekent een besparing van €61! En als kers op de taart ontvang je ook het certificaat van de connectiemethode®.

 

De 4 cursussen in dit pakket zijn:

  • Hondentaal kennen en begrijpen
  • Waarom doet je hond wat hij doet
  • Word de leider van je hond
  • Je hond aan de leiband leren lopen

De community!

Nood aan betaalbare, laagdrempelige begeleiding? Ben je op zoek naar advies en begeleiding over opvoeden via de connectiemethode®? Wil je graag gelijkgestemde hondenliefhebbers ontmoeten? Sluit je dan aan bij onze levendige community!

 

In onze levendige community kun je jouw vragen, zorgen en twijfels delen en samen groeien als baasjes. Het is een plek waar begrip, ondersteuning en vriendschap centraal staan.

 

Voor een eenmalige betaling van €97, krijg je levenslange toegang tot deze community zonder verdere abonnementskosten. Een no-brainer, toch?