word een (h)echt team!

Dogether Forever

Herken je dit?

 

Twee stappen vooruit, één stap terug. Je hebt al flinke vooruitgang geboekt en begrijpt waarom je hond bepaald gedrag vertoont. Maar soms lijkt het alsof je hond weer in oude gewoonten vervalt, en dat kan frustrerend zijn.

 

De uitdaging van consistentie. Je weet dat consequent zijn belangrijk is, maar het is niet altijd even gemakkelijk om dat vast te houden in de praktijk. Je zoekt naar ondersteuning en begeleiding om bewust en consequent te kunnen handelen.

 

Een sterke band staat voorop. Voor jou is de relatie met je hond cruciaal. Je wilt meer dan alleen gehoorzaamheid; je streeft naar een diepgaande verbinding, gebaseerd op vertrouwen en begrip.

 

Vastberaden om te groeien. Je bent vastbesloten om jezelf te blijven ontwikkelen als hondenouder en om de relatie met je hond te verdiepen. Groei is voor jou een voortdurend streven.

 

Als een of meer van deze punten jou bekend voorkomen, dan is ‘Dogether Forever’ precies wat je zoekt. Hier krijg je de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om verder te groeien, zowel als hondenouder als in de band met je hond.

Hondentraining gaat niet over gehoorzaamheid, het gaat over vertrouwen.

Er is een oud spreekwoord dat zegt: “Vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard“. In het opbouwen van een relatie met dieren is dit gezegde heel toepasselijk en eentje om toch wel steeds in je achterhoofd te houden. Het geeft namelijk aan dat het wel wat tijd kost voordat, in dit geval, honden iets of iemand vertrouwen. Met andere woorden: vertrouwen moet, net als een spaarrekening, worden opgebouwd. En je wilt liefst een hoog saldo hebben, zodat je niet in het rood komt te staan. 

 

Ik vergelijk de band tussen eigenaars en hun honden vaak met een spaarrekening. Het opbouwen van een solide basis vraagt bewustzijn, inzet en een groter doel voor ogen. Maar, eerlijk is eerlijk, het is verdomd gemakkelijk om terug te vallen in oude gewoontes, zowel voor jou als eigenaar als voor je hond. 

Precies daarom bied ik dit vervolgtraject aan. Ik ben hier om je op het juiste spoor te houden, je aan te moedigen, je gerust te stellen, of soms gewoon een liefdevolle schop onder je kont te geven als dat nodig is. Samen zorgen we ervoor dat die ‘spaarrekening van vertrouwen‘ blijft groeien. Want een sterke band met je hond is van onschatbare waarde en die laten we liever niet verloren gaan. 

Wat krijg je?

  • Een jaar lang begeleiding telefonisch of online
  • 6 opvolggesprekken van 30 minuten
  • vrij in te plannen
  • begeleiding via Whatsapp

Prijs

Je investering voor dit traject is €360. Je hebt de optie om dit in ene keer te betalen of te kiezen voor maandelijkse termijnbetalingen. Wat jou het beste uitkomt!

*als je kiest voor termijnbetalingen komt er een administratieve kost van 5% bij

Klaar voor een verdere samenwerking?