Gratis adviesgesprek

Loopt het samenleven met je hond niet zoals verwacht? Je wilt het graag anders, maar je weet niet hoe? Je voelt dat het anders kan en wil hier graag persoonlijke, professionele begeleiding bij? Volg dan je gevoel en laat mij je helpen op dit groeipad naar gelukkiger samenleven.
 
  • Vrijblijvend de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn expertise als gecertificeerd coach
  • Inzicht in jouw specifieke hulpvraag
  • Advies voor jouw unieke situatie
  • Verkennen of een verdere samenwerking passend is

Wat kun je verwachten van een gratis adviesgesprek?

hook, ok, check-1425312.jpgPersoonlijke aandacht: elk verhaal is uniek en ik neem graag de tijd om te luisteren naar jou (en je hond). Wie ben jij? Wie is je hond? Wat maakt jullie bijzonder en waar lopen jullie tegenaan? 

hook, ok, check-1425312.jpgConcrete stappen: samen kijken we naar wat je NU al kunt doen om de uitdagingen waar jullie tegenaan lopen aan te pakken. Ik streef ernaar om bruikbare oplossingen te vinden waar je direct mee aan de slag kunt. Geen theoretische benaderingen, maar praktische actieplannen. 

hook, ok, check-1425312.jpgWederzijdse kennismaking: Het is mijn doel om jou vooruit te helpen, maar ik hecht ook veel waarde aan de klik tussen ons. Tijdens ons gesprek leer ik niet alleen jou en je hond beter kennen, maar jij leert ook mij kennen. Het is belangrijk dat we comfortabel met elkaar kunnen communiceren en in volle vertrouwen kunnen samenwerken aan het geluksgevoel van jou en je hond. Als ik denk dat je elders beter zou geholpen zijn, kan het zijn dat ik je met veel liefde doorverwijs naar een andere hondengedragstherapeut. 

Voor wie? Voor iedereen die wel eens worstelt met het gedrag en de emoties van hun hond.

Hoe? Via zoom, lekker gemakkelijk vanuit je zetel

Gratis! Say what??

Bij mij geen standaardaanpak voor standaardresultaten, maar altijd maatwerk. 

 

Het is mijn passie en missie om elke hondeneigenaar verder te helpen wanneer ze contact met mij opnemen. Dus als er op dit moment ook maar iets is waar je in vast loopt en je hebt het idee dat ik je kan helpen, vul dan zeker het formulier in.