Wil je bijleren over de connectiemethode®?

Mijn leraar en inspirator Geert De Bolster heeft een online hondenschool opgericht. Hier leert hij hondenbaasjes op heldere en stap-voor-stap wijze hoe je via de connectiemethode® de verbinding met je hond verdiept en hoe je het algemeen welzijn van je hond kan opkrikken. Ik kan je enkel aanmoedigen de connectiemethode® beter te leren kennen en de online videocursussen hieronder bieden je deze mogelijkheid. Het heeft mijn wereld en leven compleet veranderd, in de meest positieve zin! Ik hoop dat ook jij een mooie relatie met je hond kan opbouwen.

Starten met de connectiemethode®

Wil je echt begrijpen wat de connectiemethode inhoudt? Wil je leren hoe je liefdevol begrenst? Wil je je hond beter begrijpen? Wil je vanuit verbinding bepaald ongewenst gedrag beperken en ombuigen? 

Je hond aan de leiband leren lopen

Wil je leren hoe je op een rustige manier, zonder trekken, met je hond kan wandelen? 

Word de leider van je hond

Zonder te domineren kun je de leider zijn van je hond. In deze online videocursus leer je meteen hoe je dit doet. 

Waarom doet je hond wat hij doet?

Je hond opvoeden en begeleiden is pas mogelijk wanneer je weet waarom hij doet wat hij doet. Leer het gedrag van je hond kennen via de online videocursus. 

Hondentaal kennen en begrijpen

Wil je je hond en hondentaal beter leren begrijpen, zodat je echt liefdevol kan verbinden en communiceren met je viervoeter? 

Word het beste van je hond

Ontdek in deze online videocursus hoe jij het beste baasje kan worden voor je hond. 

Gedragstherapie voor je hond

De oplossing voor het gedragsprobleem van je hond ligt in jouw handen. Ontdek hier de basisregels bij het omgaan met ongewenst gedrag van je hond. 

Je pup opvoeden

Hoe voed je een pup op? Leer in deze compleet puppycursus hoe je je kleine viervoeter begeleidt naar volwassenheid. 

Community

Heb je een vraag over opvoeden met de connectiemethode? Wil je andere hondenbaasjes ontmoeten? In de online community kun je met je zorgen en twijfels terecht.