Puppy opvoeden

Jouw puppy opvoeden volgens de connectiemethode?

Stap 1:

Wil jij eerst wat kennis opdoen over het opvoeden van een puppy? Krijg hier direct toegang tot een online videocursus via de connectiemethode® van mijn leraar en inspirator Geert De Bolster die jou alle tools geeft om met je puppy om te gaan.

Stap 2:

Of heb je mijn liever persoonlijke hulp op maar bij de opvoeding van je pup? Lees hieronder mijn aanbod.

Billie - 49 pup

Proficiat! Je hebt avontuur, plezier en een beste vriend in je leven uitgenodigd!

Maar, je hebt daarmee ook een pup en dus een hond in huis gehaald. Dat houdt in dat je hem accepteert in zijn hond-zijn en honden doen nu eenmaal andere dingen dan mensen. Ze hebben een andere taal en lichaamstaal. Elkaar begrijpen en weten hoe je kunt communiceren is een ideale start om samen te leven, om niet te zeggen een absolute must. Aan onbegrip heeft niemand iets en daar komt alleen maar frustratie van. Zowel de hond als de mens heeft zijn eigen persoonlijkheid en behoeften, mogelijkheden en beperkingen. Om samen te leven als een team, om duidelijk te maken wat je wil en niet wil, zullen er afspraken moeten gemaakt worden vanuit verbinding, rekening houdend met elkaars noden. 

Voor wie?

Wat zal je leren tijdens de 4 sessies?

Zindelijkheid, bijtgedrag, alleen blijven, happen, grommen, blaffen, aanleren van de halsband, grenzen stellen, elkaar leren kennen, samen spelen, socialiseren, wandelen,…en nog veel meer wordt aan de hand van de connectiemethode® zorgvuldig en op tempo van jouw hondje mee gegeven. Ik help jou om de perfecte fundering te leggen om een goede relatie met jouw hond op te bouwen en ik help jouw hond de competenties te verwerven die hij nodig heeft in deze wereld. 
Coda pup

Inhoud

Prijs

€250 (excl. verplaatsingskost van €0,40/km)

 

Een losse puppy-sessie kost € 75 

 

Heb je binnenkort een pup in huis en wil je je goed voorbereiden?