The Messages of Trust

Als jij ook geïnteresseerd bent in het welzijn van je dieren en je wilt weten hoe de Trust Technique® kan bijdragen aan hun gemoedsrust, dan kan ik je deze introductiecursus van harte aanbevelen. Het is een gratis, laagdrempelige manier om kennis te maken met de essentie van de techniek.

Trust Technique® Video Course

Wil je zelf aan de slag gaan en de Trust Technique® leren gebruiken voor jouw dier(en), dan is deze videocursus een aanrader. Ik heb er veel van geleerd en weet zeker dat jij ook geweldige resultaten kunt behalen! Voor £297, exclusief btw, krijg je levenslang toegang tot de inhoud met stap-voor-stap tutorials, praktische oefeningen en maar liefst meer dan 300 video’s met verschillende diersoorten. Er is ook een online community waar je vragen kunt stellen.

Animal Communication

Het begrijpen van de gedachten en meningen van je dier is een levensveranderende gebeurtenis. Hoe vaak heb jij al in de ogen van jouw huisdier gekeken en gedacht: “Ik wou dat ik wist waar je aan dacht?”

 

James French, de bezieler van de Trust Technique®, is een van de toonaangevende docenten dierencommunicatie in het Verenigd Koninkrijk van de afgelopen 10 jaar. Hij heeft duizenden mensen geleerd hoe ze op een ongelofelijk gedetailleerde manier kunnen communiceren met dieren en de gevoelens van hun dieren kunnen oppikken. Hij staat bekend om zijn nuchtere aanpak, waarmee hij diercommunicatie toegankelijk maakt voor iedereen die om dieren geeft.

 

Deze cursus kun je kopen in een audioset voor £27, exclusief btw of in een versie met workshop, video en interactief forum voor £137, exclusief btw.

Trust Technique® Practicioner

Wil jij ook een essentiële rol spelen in het creëren van een beter leven voor mens en dier? Als Trust Technique® Practicioner ondersteun je mensen en hun dieren op een holistische manier. Neem een kijkje op de website indien dit je zou interesseren.